Ins & Outs Corona

Onze medewerkers zetten zich elke dag opnieuw, zeker in deze coronatijd (!), met hart en ziel in om op een veilige en verantwoorde manier voor onze bewoners en cliënten te zorgen.
De Blije Borgh houdt hiervoor de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de geldende richtlijnen en adviezen vanuit het RIVM en de GGD. Echter als de situatie hierom vraagt, mag De Blije Borgh als zorgorganisatie andere keuzes maken. U kunt erop vertrouwen dat wij die keuzes uiterst zorgvuldig maken om eventuele risico’s uit te sluiten.

Aan onze bewoners, cliënten, hun naasten en onze medewerkers wordt gevraagd om alert te zijn op mogelijke besmetting en verspreiding van corona. Denk daarbij aan het volgende:

  • draag een mondkapje
  • houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • schud geen handen
  • was vaak de handen en gebruik papieren handdoekjes om de handen te drogen
  • hoest en nies in de binnenkant van de elleboog

Overzicht coronabesmettingen

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn. Daarom treft u hier een actueel overzicht aan van onze locaties en afdelingen waar coronabesmettingen bij bewoners en cliënten zijn. De afdelingen en aantallen waar besmettingen zijn, kunt u herkennen aan de rode kleur. Dit overzicht wordt regelmatig geactualiseerd. Waar geen besmettingen zijn ziet u geen kleur.

Hoofdlocatie De Blije Borgh
Woongroep PG 1
Woongroep PG 2
Woongroep PG 3  –> 1 bewoner
Woongroep PG 4
Woongroep PG 5
Woongroep PG 6

Etage 1 zelfstandige huurappartementen
Etage 2
Etage 3
Etage 4
Etage 5

Thuiszorg Gerard Alewijnsflat 

Thuiszorg Emmastaete 

Thuiszorg Sophiastaete 

Thuiszorg in de wijk 

Sophiastaete Kleinschalig wonen
Woning 1
Woning 2
Woning 3
Woning 4 

Dit overzicht is bijgewerkt op donderdag 2 september 2021.