De Blije Borgh Vrijwilligers

De Blije Borgh Vrijwilligers bestaat uit een enthousiaste groep van circa 350 vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor De Blije Borgh. Dit met als doel het leven van onze kwetsbare ouderen in de maatschappij aangenaam en overzichtelijk te houden. Naast activiteiten op de verschillende locaties van De Blije Borgh bieden zij een luisterend oor en praktische hulp bij mensen thuis.

Aandacht voor elkaar staan hoog in het vaandel. Dit naast een hoog kwaliteitsniveau, zowel van de vrijwilligers als het werk zelf.

Het leuke aan het werken als vrijwilliger is, dat je als vrijwilliger veel mensen leert kennen, terwijl je tegelijkertijd zinvol en maatschappelijk bezig bent. Een win-win situatie! De kennis en ervaring die je met vrijwilligerswerk opdoet is van onschatbare waarde.

De Blije Borgh Vrijwilligers is altijd op zoek naar mensen die het team aanvullen. De Blije Borgh Vrijwilligers bestaat uit een gevarieerde groep van vrouwen en mannen, jong tot oud. Hoe meer zielen, hoe meer zorg, liefde en aandacht!

Draag jij ook een steentje bij? Bekijk hier de vacatures.