Leren bij De Blije Borgh

Leren gebeurt op verschillende manieren bij De Blije Borgh. Of je nu leerling bent, stagiair of medewerker, leren doe je bij ons altijd! Onze medewerkers worden voortdurend (bij)geschoold en getraind op diverse onderwerpen. Voor leerlingen zijn er 2 opties: de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) en de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL).

Stages (BOL)
Volg je een opleiding voor helpende, verzorgende of verpleegkundige? En is het nu tijd voor stage? Bij De Blije Borgh is er regelmatig plaats voor een stage en zijn er mogelijkheden op verpleegafdelingen, bij de thuiszorg, in het ontmoetingscentrum of restaurant. Soms is er ook plaats voor een opleiding op een andere afdeling zoals op facilitair gebied of maatschappelijke zorg. Het is belangrijk dat je in de praktijk wilt leren toepassen wat je in de theorie op school hebt behandeld.

Een aanvraag voor stage ontvangen we graag via een mail aan opleiding@deblijeborgh.nl.
Het is belangrijk dat we de volgende informatie in jouw mail lezen:

  • op welke school  je zit, welke opleiding je volgt en in welk schooljaar je zit
  • wie de contactpersoon van school is
  • je motivatie en cv voor een stage bij De Blije Borgh
  • start- en einddatum stage en
  • welke dagen je stage kan lopen.

Werken en leren tegelijkertijd (BBL)
Heb je belangstelling om in de ouderenzorg te komen werken, maar heb je daarvoor nog geen diploma? Of misschien vraag je je af of je met een eerder behaald ‘oud ’diploma opnieuw in de zorg kan werken? Of zou je vanuit de BOL-opleiding tot verzorgende IG over willen stappen naar een BBL-traject?
Regelmatig hebben wij vacatures voor BBL-trajecten, waarbij je tegelijkertijd leert en werkt. Hierbij is het nodig dat je actief aan de slag wil in de praktijk, openstaat voor feedback en gemotiveerd bent om een opleiding te volgen en je diploma te halen. Klik hier voor meer informatie over BBL-trajecten.

Als je geen vacature hiervoor op de site ziet staan, kun je ons altijd via een open sollicitatie laten weten dat je interesse hebt. Nadat we jouw motivatiebrief en CV ontvangen, dan nemen wij contact met je op als er mogelijkheden zijn.

Maatschappelijke stage
Ben je op zoek naar een maatschappelijke stageplaats? Neem dan contact op met organisatie Konekto.

Meer informatie?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van stagelopen of leren en werken tegelijk? Neem dan contact op met onze medewerkers opleidingen via opleidingen@deblijeborgh.nl.
Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden.