Leren bij De Blije Borgh

Leren gebeurt op verschillende manieren bij De Blije Borgh. Of je nu leerling bent, stagiair of medewerker, leren doe je bij ons altijd! Onze medewerkers worden voortdurend (bij)geschoold en getraind op diverse onderwerpen. Voor leerlingen zijn er 2 opties: de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) en de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL).

Stages (BOL)
Doe je een opleiding voor helpende, verzorgende of verpleegkundige en is het nu tijd voor stage? Bij De Blije Borgh kun je terecht! Op de afdelingen, op de huiskamers, bij de thuiszorg, in het ontmoetingscentrum of restaurant. Er zijn meerdere stageplekken mogelijk, zodat je in de praktijk kunt toepassen wat je in de theorie hebt geleerd.

Werken en leren tegelijkertijd (BBL)
Heb je belangstelling om in de ouderenzorg te komen werken, maar heb je daarvoor nog geen diploma? Of misschien vraag je je af of je met een eerder behaald ‘oud ’diploma opnieuw in de zorg kan werken? Of zou je vanuit de BOL-opleiding tot verzorgende IG over willen stappen naar een BBL-traject?
Regelmatig hebben wij vacatures voor BBL-trajecten, waarbij je tegelijkertijd leert en werkt. Hierbij is het nodig dat je actief aan de slag wil in de praktijk, openstaat voor feedback en gemotiveerd bent om een opleiding te volgen en je diploma te halen.

Als je geen vacature hiervoor op de site ziet staan, kun je ons altijd via een open sollicitatie laten weten dat je interesse hebt. Nadat we jouw motivatiebrief en CV ontvangen, dan nemen wij contact met je op als er mogelijkheden zijn.

Maatschappelijke stage
Ben je op zoek naar een maatschappelijke stageplaats? Neem dan contact op met organisatie Konekto.

Meer informatie?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van stagelopen of leren en werken tegelijk? Neem dan contact op met onze medewerkers opleidingen via opleidingen@deblijeborgh.nl. Zij kunnen jou alles vertellen over de mogelijkheden.