Locatie Wielstaete

Ontmoetingscentrum Wielstaete is een gezellige locatie vlakbij onze hoofdlocatie De Blije Borgh.

Op deze locatie kunt u terecht voor een lekker kopje koffie of thee met een gezellig praatje en/of een smakelijk gerecht van de menukaart. Ook een lekkere High Tea of High Snack behoren tot de mogelijkheden.
Verder worden hier tal van leuke activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld rummicub, bridge, kegelen, dansen en nog veel meer.
Heeft u iets te vieren of zoekt u een ruimte voor een vergadering of bijeenkomst? Ontdek de ruimtes die Wielstaete hiervoor beschikbaar heeft!

Eind september ging  de derde Huiskamer van de Wijk Wielstaete, een  gezamenlijk initiatief van zorgorganisatie De Blije Borgh en de gemeente, van start. De Huiskamer van de Wijk is een ruimte, waar inwoners terecht kunnen met  vragen over hulp, juridische zaken, mantelzorg, ondersteuning, participatie, werk en inkomen. De Huiskamer van de Wijk Wielstaete bevindt zich in ons ontmoetingscentrum Wielstaete.  Informatie over de openingstijden en een actueel overzicht van de spreekuren van  Huiskamers van de Wijk Wielstaete kunt u vinden op de website van de gemeente.

Contactgegevens:
Van Kijfhoekstraat 146
3341 SP Hendrik-Ido-Ambacht
078 – 681 20 02
ontmoeting@deblijeborgh.nl

Openingstijden:
Maandag tot en met woensdag van 10.30 tot 16.30 uur
Donderdag en vrijdag van 10.30 tot 20.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten
De keuken gaat een half uur voor sluitingstijd dicht.