Mobiele alarmering

Een geruststellend gevoel 

 

Voor veel mensen is het een prettig en geruststellende gedachte: altijd alarm kunnen slaan wanneer dat nodig is. De ZINmobile maakt het mogelijk.

In geval van nood hoeft u slechts op de knop van uw zender te drukken. Deze zender draagt u altijd bij u, bijvoorbeeld om de hals of pols. Er wordt direct verbinding gemaakt met de centrale. Een professioneel verpleegkundige kijkt wat de beste vervolgstap is. Soms kan via de telefoon al direct de nodige hulp worden geboden. Is professionele zorgopvolging nodig, dan is een medewerker van De Blije Borgh zo snel mogelijk bij u. Op deze wijze wordt 24 uur per dag veiligheid geboden. Een geruststellend gevoel!!

 

Het grote voordeel van dit mobiele alarmeringssysteem is, dat je het overal waar je het mee naar toe neemt kunt gebruiken. Dus ook als je in de tuin bent, boodschappen aan het doen bent of bij iemand op visite bent. Het  alarmeringssysteem is zo groot als een luciferdoosje met een eenvoudige drukknop. Hierin zit een spreek-luisterverbinding, vergelijkbaar met een mobiele telefoon. Voordeel hiervan is dat, waar de cliënt ook is, hij alarm kan maken en kan aangeven wat er aan de hand is. Je weet dan dat je gehoord bent en dat er hulp onderweg is.

In het toestel zit ook een GPS-functie. Daardoor kan de ontvanger van het alarm op een plattegrond precies zien waar de cliënt zich op dat moment bevindt. Met deze functie is het bovendien mogelijk om een gebied in te stellen waarbinnen de cliënt zich vrij kan bewegen. Van deze mogelijkheid kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt in geval van dementerende ouderen. Komt de cliënt buiten dit gebied, dan gaat er bij de centrale een alarm af. De centrale kan zien waar de cliënt zich bevindt en dit aan de mantelzorger doorgeven.

Voor mobiele personenalarmering werkt De Blije Borgh samen met Zinnovators, zodat u langer veilig en zelfstandig thuis kunt blijven wonen.
Klik hier voor meer informatie over de ZINmobile en mobiele personenalarmering!