Wonen in De Blije Borgh

Wanneer het zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, gaan wij met u op zoek naar een passende en fijne woonplek binnen één van onze locaties. De Blije Borgh biedt kleinschalige, beschermde woonvormen op twee locaties, De Blije Borgh en Sophiastaete. U woont dan nog zoveel mogelijk zelfstandig in een eigen appartement, veilig en zo plezierig mogelijk. Naast uw eigen appartement heeft u ook het plezier van een gemeenschappelijke huiskamer.

Beide locaties zijn modern, ruim opgezet. U kunt er gebruik maken van allerlei faciliteiten. Er is voortdurend zorg en verpleging in uw woonomgeving, afgestemd op uw zorgbehoefte. Alle hulp- en verpleegmiddelen zijn aanwezig. Er is een activiteitenprogramma, er worden maaltijden voor u bereid en uw appartement wordt schoongehouden.

Kom gerust een kijkje nemen en informeer naar de mogelijkheden.

 

Voor het wonen in De Blije Borgh heeft u een indicatie nodig. Deze ontvangt u van het CIZ (Centrum Indicatiestelling zorg). Wilt u meer informatie of hulp bij het aanvragen van de indicatie? Neem dan contact op met de Cliëntenservice, zij helpen u graag verder.